Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

06.09.2024 / Sporočila za javnost

Povabilo k sodelovanju v spletni anketi o potovalnih navadah v občini Brežice

Deli na FBNatisni

Občina Brežice je pričela z izdelavo nove Celostne prometne strategije Občine Brežice za obdobje 2025-2032 (CPS).

Občina Brežice je v maju 2024 pristopila k izdelavi nove generacije Občinske celostne prometne strategije za obdobje 2025-2032. Nova strategija je nadgradnja strategije, sprejete v letu 2017, in prinaša boljšo kakovost bivanja, pozitivne učinke na okolje in prostor ter izboljšuje prometno varnost, mobilnost in dostopnost. Namen celostnega prometnega načrtovanja je vzpostavitev sistema za uresničevanje prometne politike v skladu s cilji trajnostnega razvoja, gospodarske blaginje, socialne povezanosti in varstva okolja.

Pri pripravi strategije je velik poudarek namenjen analizi trenutnih prometnih razmer in analizi učinkov že izvedenih ukrepov.  Da bo CPS čim bolj prilagojena zahtevam in željam uporabnikov, vas prosimo, da z izpolnitvijo anonimnega anketnega vprašalnika prispevate svoje mnenje in predloge. Vaše sodelovanje je ključnega pomena, saj bo omogočilo, da strategija upošteva dejanske potrebe občanov in uporabnikov prometnega sistema. S tem bomo skupaj soustvarjali trajnostno mobilnost in izboljšali prometne pogoje v naši občini. Vsako mnenje šteje!

ANKETA je dostopna na nasledni povezavi: Celosta prometna strategija Občine Brežice - anketa za splošno javnost - 1KA | Spletne ankete

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz kohezijskega sklada in Republika Slovenija ter Občina Brežice.