Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

04.10.2024 / Sporočila za javnost

Javna razgrnitev lokacijske preveritve

Deli na FBNatisni

Na podlagi 138. člena ZUreP-3 občina objavlja obvestilo o javni razgrnitvi lokacijske preveritve za omogočanje začasne rabe prostora v delu enote urejanja prostora z oznako GOL-10.

Javna razgrnitev bo potekala od 4.10.2024 do vključno 21.10.2024. Gradivo lokacijske preveritve je dostopno na občinski spletni strani (na povezavi: Prostorski akti - Prostorski portal - Domov (brezice.si)) ali v času uradnih ur na Oddelku za prostor Občine Brežice.

V okviru javne razgrnitve je javnosti omogočena seznanitev z vsebinami postopka lokacijske preveritve in elaborata lokacijske preveritve, z možnostjo podajanja pripomb in predlogov glede načrtovanih prostorskih ureditev. Pripombe in predloge lahko zainteresirani podajo pisno v knjigi pripomb v prostorih Občine Brežice (Oddelek za prostor, pisarna št. 31), posredujejo po pošti na naslov Občina Brežice, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice ali po elektronski pošti na naslov .

Občina bo v nadaljevanju prejete pripombe in predloge preučila ter do njih zavzela stališča, ki bodo objavljena na zgoraj navedeni spletni strani.