Skoči na vsebino
Gumb išči|

Zapri iskalnik

01.07.2024 / Sporočila za javnost

V Brežicah prva tovrstna kuhinja na ulici

Deli na FBNatisni

V sklopu prireditve Mestna promenada Brežice, ki se bo v starem mestnem jedru odvila med 10. in 19. julijem, bomo kot prva kolektivna blagovna znamka v Sloveniji za obiskovalce organizirali kuhinjo na ulici.

Certifikat kolektivne blagovne znamke Brežice Selection/Izbrano pridobijo izdelki in storitve, ki ustrezajo visokim standardom kakovosti, vključujejo lokalno pridelane surovine ali pripovedujejo o tradiciji, kulturi in načinu življenja ljudi, ki živijo na območju občine Brežice.

Na otvoritvenem večeru Mestne promenade Brežice, 10. 7. 2024 od 18. ure dalje, se bodo na ulici predstavili vsi gostinski ponudniki, ki nosijo certifikat odličnosti - Brežice Selection / Izbrano:
- Huda.
- Gostilna Pension Les
- Reset Brewery
- Riba in pol
- Stara gostilna Krulc
- Turistična kmetija pri Martinovih
- Turistična kmetija Vimpolšek

Ker je naša kolektivna blagovna znamka pristna in lokalna, bo takšen tudi večer na Mestni promenadi. Za glasbeno vzdušje bodo poskrbeli Tamburaški orkester KUD Oton Župančič Artiče in domačinka, glasbena diva Nuša Derenda. 

Več o naši kolekitvni blagovni znamki Brežice Selection/Izbrano  si lahko preberete na povezavi:https://www.visitbrezice.si/izbrano

Vabljeni v Brežice!